• ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ СТАЙЛІНГ

    з 2006 року посідає провідне місце у сфері супроводу бізнесу

  • ЮРИДИЧНІ АДРЕСИ В КИЄВІ ТА КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

  • Послуги

    з реєстрації/ перереєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців

Юридичні адреси в Києві та Київській області
Замовити адресу
Державна реєстрація підприємств
Замовити реєстрацію
Реєстрація місця проживання (прописка)
Замовити реєстрацію
Оренда переговорної кімнати
Замовити оренду

 

 

Надання в оренду юридичних адрес – один з напрямів діяльності нашої компанії.

Юридична адреса – це адреса, без якої не обійтися під час реєстрації бізнесу в податкових та інших державних органах. Саме за юридичною адресою контролюючі органи діляться з бізнесменами своїми “враженнями” від ведення ними господарської діяльності, а в деяких випадках і повідомляють про бажання “побачитися” …

Надаючи юридичну адресу в оренду, ми також здійснюємо її поштове обслуговування. Щодня наші фахівці відстежують надходження кореспонденції, отримують її, негайно повідомляють адресата про отримання, забезпечують надійне зберігання протягом 6 місяців (безкоштовно!), за необхідності сканують і пересилають потрібні листи електронною поштою.  Наша компанія надає  клієнтам можливість обрати період авансової оплати поштового  обслуговування:  квартал або рік (зі знижкою).

Окрім звичайних юридичних адрес, ми пропонуємо і так звані VIP-адреси. Це адреси офісів із можливістю їх реального використання на період проведення перевірок бізнесу та для ділових зустрічей. Біля офісу може бути розміщена вивіска з інформацією про підприємство.

Наша компанія надає послугу «Оренда юридичної адреси, не виходячи з кабінету». Для укладення договорів не обов’язково їхати до нас в офіс, можна просто обмінятися з нашими фахівцями необхідною інформацією телефоном чи eлектронною поштою, а потім отримати документи за вказаною адресою через кур’єра або поштою.

Слід відзначити, що наші можливості полягають не лише в підборі юридичної адреси, а й у підготовці усіх необхідних документів новостворених підприємств із подальшою їх реєстрацією в органах державної влади.

Оплату наших послуг можна здійснити різними способами: безготівковим переказом на наш розрахунковий рахунок, готівкою (у відділенні будь-якого банку), за допомогою банківських карток Visa або MasterCard як онлайн, так і безпосередньо в нашому офісі.

 

Потрібна консультація?

ТЕЛЕФОНУЙТЕ або залиште контактні дані, і наші фахівці оперативно зв’яжуться з вами в робочі дні з 9:00 до 18:00

 
 

Шановні клієнти!

Пропонуємо до вашої уваги,
оренду переговорної кімнати.

Детальніше